ERP a HCM systémy

Implementujeme a spravujeme informační systémy pro řízení podnikových procesů (ERP/finance, CRM, eCommerce ) a řízení lidského kapitálu (HCM). Náš individuální přístup ke klientům nám umožňuje vybrat pro ně to nejlepší řešení.

Víme, jak optimálně nastavit systémy a nástroje, které dodáváme. Podporujeme naše zákazníky od výběru vhodného řešení, přes implementaci, integraci aplikací třetích stran, až po podporu v případě upgradů či seznámení se změnami v řešení, jako např. s novými reporty nebo migrací dat.

Jak vybrat ERP?

Stejně jako u každého důležitého obchodního rozhodnutí začněte objasněním svých cílů a očekávání, zapojte klíčové zúčastněné strany, které mohou z úspěšné implementace těžit nejvíce (a nejvíce ztratit, pokud nastanou problémy). Jakmile toto budete mít, můžete se pustit do porovnávání nabídek vhodných pro vaše podnikání.

Jak vybrat ERP?
Co je CRM?

CRM je komplexní řešení pro řízení zákaznických vztahů, které poskytuje veškeré nástroje a funkce potřebné pro vytvoření a udržení dobrého přehledu o zákaznících, od prvního kontaktu, přes prodej až po následnou péči o klienta.

CRM
MS Dynamics 365

Dokážeme vyhovět požadavkům středních a větších společností. Specializujeme se na implementaci a údržbu systému MS Dynamics 365 Business Central. Jsme autorizovanými partnery společnosti Microsoft

MS Dynamics 365
NetSuite

NetSuite je první a jediný SaaS (Software-as-a-Service) podnikový software, který podporuje celou Vaši společnost – od účetnictví a plánování podnikových zdrojů (ERP) přes řízení vztahů se zákazníky (CRM) až po webové funkce – v jediném integrovaném a výkonném softwarovém řešení pro řízení podniku.

NetSuite
Vaše kontaktní osoby

Tomáš Janeček

Managing Partner RSM Technology CZ
Zobrazit detail

Zdeno Dubnička

Head of NetSuite
Zobrazit detail

Martin Stránský

Head of Business Applications
Zobrazit detail